Καρδίτσα Διομήδης: Φούσκωσαν ποτάμια – Έσπασαν γέφυρες – Χωρίς ρεύμα χωριά – Υπερχείλισαν ποτάμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρδίτσα Διομήδης: Τα τελευταία νέα

Σε υδάτινο κλοιό βρίσκεται το χωριό Γοργοβίτες στο Δήμο Παλαμά, μετά την υπερχείλιση των ποταμών Λειψιμου και Οργοζινου. Ποίμνιοστασια βρίσκονται μέσα στο νερό χωρίς να μπορούν να τα προσεγγίσουν οι κτηνοτρόφοι. Γίνονται εργασίες για να απομακρυνθούν τα νερά, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να σπάσει κομμάτι του δρόμου ώστε τα νερά να κατευθυνθούν προς την Βιομηχανική Περιοχή.

Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι είναι η δεύτερη φορά που πλημμυρίζει η περιοχή, την πρώτη από τον Ιανό, και δεν έχει γίνει κανένα έργο παρέμβασης. Στο δήμο Σοφάδων , στην Κυψέλη, μπήκε νερό σε σπίτια. Στα ορεινά, στην Ανατολική και Δυτική Αργιθέα δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση. Στον δήμο Μουζακίου έχει διακοπεί η οδική σύνδεση Ελληνόκαστρου Αμυγδαλης, αφού κομμάτι της γέφυρας έσπασε.

Μετά την εφιαλτική νύχτα στην Καρδίτσα, η στάθμη του νερού στον Ποταμό Καράμπαλη έχει υποχωρήσει.

Κακοκαιρία “Διομήδης”: Δύο 24ωρα χωρίς ρεύμα σε χωριά στην Καρδίτσα

Οι δρόμοι στη Λίμνη Πλαστήρα είναι ανοικτοί παρά το χιόνι που έπεσε. Στο Νεοχώρι και σε άλλα χωριά υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Σε μια απέραντη λίμνη μετέτρεψε ο “Διομήδης” τη Θεσσαλία

Η κακοκαιρία Διομήδης μετέτρεψε τον θεσσαλικό κάμπος σε μία απέραντη λίμνη ενώ σε πολλές περιοχές είναι αδύνατη η προσέγγιση των σωστικών συνεργείων.

Πηγήertnews.gr

Ακολουθήστε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι/ες όλες τις ειδήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;