ΕΒΕΚ: Προσφορά πολυμηχανήματος γυμναστικής στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε υλοποίηση της από 27/5/2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του, προσέφερε ως επιβράβευση ένα πολυμηχάνημα γυμναστικής στην Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό κύπελο ομάδων στα 35 χλμ. βάδην στην Τσεχία και αναδείχθηκε 8η Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

ΕΒΕΚ: Προσφορά πολυμηχανήματος γυμναστικής στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος με τον A’ Αντιπρόεδρο κ. Ψαρρή Αριστείδη και τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Στεργιούλη Γεώργιο σε συνάντηση που έγινε στις 30/11/2021 στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, συνεχάρηκαν εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου την Ντρισμπιώτη για τις σπουδαίες προσωπικές επιδόσεις και τις διεθνείς διακρίσεις της, με τις οποίες τιμά το Εθνόσημο και τον τόπο καταγωγής της.

Μετά την παράδοση του πολυμηχανήματος στο προσωπικό της γυμναστήριο η κα Ντρισμπιώτη ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την προσφορά του καθώς και για την αναγνώριση-επιβράβευση της συνεισφοράς της στην προαγωγή του ελληνικού αθλητισμού με σημαντικές διακρίσεις στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι/ες όλες τις ειδήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;