Πατέρας έγινε ο Ιγκόρ Βιδάλ της Αναγέννησης Καρδίτσας!

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος της Αναγέννησης Καρδίτσας Ιγκόρ Βιντάλ έγινε πατέρας.

Ο Ιγκόρ Βιδάλ, με ανάρτησή του στο Instagram, γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός.

“Παρουσιάζω στον κόσμο, το γιο μου David”

Ο Ιγκόρ Βιδάλ αναφέρθηκε επίσης, στο πως κινδύνεψε η οικογένειά του, όταν βρισκόταν στο Ισραήλ και στο διαμέρισμά τους έπεσε πύραυλος.

Αναλυτικά, ο Ιγκόρ Βιδάλ έγραψε:

“Αυτή τη στιγμή ακόμα ψάχνω λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω, είναι ένα μείγμα αγάπης, συναισθήματος, υπερηφάνειας, χαράς.

Αλλά ένα πράγμα ξέρω, την αγάπη που νιώθω για σένα, είναι ασύγκριτο με κανένα άλλο, είναι μοναδικό!

Σήμερα το όνειρο της ζωής μου έγινε πραγματικότητα, σήμερα ο κόσμος μου ξύπνησε με διαφορετικά χρώματα, σήμερα μπορούσα να καταλάβω λίγο περισσότερο την αγάπη του Θεού για εμάς, την αγάπη του ΠΑΤΕΡΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Στις 13 Μαΐου 2021, φοβόμουν ότι θα σας χάσω για το σοκ που είχαμε στο Ισραήλ μετά από πτώση πυραύλου στο διαμέρισμά μας. Ήσουν όμως πολεμιστής, άντεξες, η μητέρα σου σε προστάτευσε, ο Θεός εμάς. Και το να σε βλέπω σήμερα, ήρεμο, γλυκό μωρό, όμορφο, τέλειο, με κάνει περήφανο. Μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη. Σε αγαπώ γιε μου.

Σε ευχαριστώ γυναίκα της ζωής μου, που μου τον έδωσες, είμαι περήφανος για σένα, περήφανος για τη δύναμη που είχες.

Η μέρα που ονειρευτήκαμε έφτασε.

Σήμερα με έκανες τον πιο ολοκληρωμένο άντρα στον κόσμο και σε αγαπώ άνευ όρων.

Η μεγαλύτερη επιθυμία μου σήμερα ήταν να είμαι εκεί μαζί σας, ζώντας αυτή τη στιγμή στο πλευρό σας, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να θυσιάσουμε πράγματα που σπάνε την καρδιά. Αλλά σύντομα θα είμαστε μαζί αγάπη μου.
Περηφάνια, αυτή είναι η λέξη που νιώθω για σένα, δεν έχω ξαναδεί γυναίκα τόσο δυνατή ζωή μου, είσαι πολεμιστής, ο πολεμιστής μου. Και ανυπομονώ να είμαστε ξανά μαζί.

Σε αγαπώ!”

Ιγκόρ να σας ζήσει!!

Ακολουθήστε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι/ες όλες τις ειδήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;